Diensten

Diagnose

In DB&K of op afstand

Heb je problemen met je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon en kom je er zelf niet uit? DB&K biedt uitkomst. DB&K analyseert het probleem en komt met een oplossing. Soms volstaat het om het apparaat op te schonen of opnieuw in te stellen, maar het kan ook zijn dat er een grondigere ingreep nodig is. In alle gevallen krijg je van DB&K een kostenopgave vooraf zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Naast oplossingen bij acute computerproblemen biedt DB&K ook structurele computerondersteuning voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit kan ook op afstand. Voor deze remote service wordt eenmalig een programma geïnstalleerd op je apparaat. DB&K kan dan op afstand problemen verhelpen of prestaties optimaliseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Reparatie

Betrouwbaar en betaalbaar

Ook voor reparaties aan je desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon ben je bij DB&K aan het juiste adres. Bij vervanging van onderdelen streeft DB&K naar een milieuvriendelijke oplossing en zo laag mogelijke kosten voor de klant. Daarom maakt DB&K waar mogelijk gebruik van tweedehands onderdelen. Al deze onderdelen zijn uiteraard eerst inhouse zorgvuldig gecheckt op kwaliteit en prestaties.

Haal- en brengservice

In de regio

DB&K heeft ook een eigen haal- en brengservice voor reparatie aan desktops en laptops. De apparatuur wordt dan voor reparatie opgehaald en na reparatie weer thuisbezorgd. De kosten hiervoor in de regio Alkmaar - Alkmaar, Heiloo, Oudorp, Heerhugowaard en Sint Pancras - bedragen standaard € 10,00 (inclusief btw). Buiten deze regio zijn de prijzen in overleg.

Verkoop

Voordelig en degelijk

Heb je een beperkt budget en ben je op zoek naar een betaalbare en betrouwbare tweedehands desktop of tweedehands laptop? Informeer dan bij DB&K naar de beschikbare mogelijkheden. De desktops en laptops zijn volledig nagekeken, gegarandeerd virusvrij en gebruiksklaar. De apparatuur wordt standaard uitgerust met open source programma's (geen Windows, maar gratis software en vergelijkbaar in prestaties). Bij de aanschaf van een tweedehands apparaat krijg je een gratis uurtje uitleg over hoe alles werkt.


Digibeetcafé

 

Bij DB&K kan iedereen terecht met al zijn vragen over desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. Eigenares Doenja Bobbeldijk heeft voordat zij aan DB&K begon jarenlang in de IT gewerkt en is naast kattenliefhebber een computernerd pur sang.

 

Alle computerproblemen vertaalt zij in digitale oplossingen. Ook wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare tweedehands desktop of laptop is bij DB&K aan het juiste adres.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste bellen met 06 – 489 18 336. Tijdens het gesprek zal bepaald worden wat de beste mogelijkheid is om u verder te helpen en zal er een duidelijke afspraak gemaakt worden. Mocht het probleem niet duidelijk zijn dan kan er gevraagd worden om langs te komen of wordt er een afspraak gemaakt om bij u thuis langs te komen.


Digibeet en Kattencafé Ritsevoort 20 1811 DN Alkmaar